En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de koca binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Fakat kullanıcı sayısı 50 kişiyi güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Ankara Yangın Kapısı görmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar düşkünlük ettikleri tüm konular hakkında marifet sahibi olabilirler.

Sahaında mütehassıs ve sertifikalı bulakçılarımızın yardımları ile her projeye birebir yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu mimarinın mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, çatı tipine, kullanma amacına ve yamaç skorsına bakarak ayrımlılık gösterebilir. Dunda, farklı tipteki binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Kullanılan kapı fitili karınin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

Yangın merdivenlerinin başlangıçleri ve yolları, isabetli davranışaretlerle bariz hale getirilmelidir. Yangın boşaltma yollarını gösteren anlayışaretler, insanlara evgin durumlarda düz yolu bulmalarında yardımcı olabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına elverişli güçlü birinci sınıf ısıyla Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların sakatlıklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan sürümü olmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çışitalara elden erişmeleri yürekin gerekli tedbirler karşıır.

Yangın merdivenleri yeğin aydınlatılmalı ve onat emekaretlemelerle belirtilmelidir. Müstacel durumda insanların merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page